Taşkısığı'nda Asfalt, Elmalı Yolunda da Heyelan Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Taşkısığı'nda Asfalt, Elmalı Yolunda da Heyelan Çalışması Devam Ediyor

Taşkısığı\'nda Asfalt, Elmalı Yolunda da Heyelan Çalışması Devam Ediyor

Adapazarı Belediyesi start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

06.08.2015 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Dişli ise, başlatılan çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşların isteklerini dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

Adapazarı sınırları içinde bulunan Poyrazlar, Demirbey, Kömürlük, Göktepe ve Harmantepe Mahallelerinde asfalt çalışmalarını bitiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan program dahilinde asfalt çalışmalarının bir yeni durağı olan Taşkısığı Mahalle sakinleri de çalışmalardan epeyce memnun.

Adapazarı için planlı ve titiz bir çalışma yapıldığını belirten Başkan Dişli asfalt atımı ve Elmalı Mahallesindeki heyelanlı bölgedeki çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Dişli, "Adapazarı'mızda hizmet götürmediğimiz yer kalmayacak. Bu doğrultuda ilçemizin 4 bir yanında hizmet seferberliği başlattık. Gece gündüz demeden halkımıza hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bugün de ekiplerimiz Elmalı Mahallesinin yıllardır heyelandan kaynaklanan yol problemini kesin çözüme kavuşturmaya ve Taşkısığı Mahallesi'nin bütün sokaklarını asfaltlamaya devam ediyor" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün Elmalı Mahallesi Yörükler Mevkiinde meydana gelen heyelanlı yolda sürdürdüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Derya Dinçer Şirvanoğlu, "Her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt, parke ve yol açım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yoğun yağan yağışların ardından heyelan sebebiyle çökme olan bölgede taş istinadı, dolgu, yağmur suyu kanalları ve betonlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgedeki yamacın doğal dengesini bozmadan drenaj kanalları açarak geçirimli tabakaların bünyelerine fazla su almasını önledik. Ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda çalışmalarımıza 1 hafta içinde tamamlayıp Elmalı Mahallesi halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşkısığı'nda Asfalt, Elmalı Yolunda da Heyelan Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement