Taşköprü Belediyesi Ramazan'a Hazır - Son Dakika
Yerel

Taşköprü Belediyesi Ramazan'a Hazır

Taşköprü Belediyesi Ramazan\'a Hazır

Taşköprü Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

03.06.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşköprü Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayında da her akşam 250 kişiye iftar yemeği verecek olan Taşköprü Belediyesi, 1 ay süresince ihtiyaç sahibi bin aileye gıda kartı yardımında bulunacak.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, kuracakları iftar çadırında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için her gün 250 kişilik iftar verileceğini ve Belediyenin öncülüğünde gerçekleşen iftar yemeklerini her gün akşam hayırsever bir Taşköprülü vatandaşın üstleneceğini kaydetti.

Her akşam bir hayırsever vatandaşın ya da sivil toplum örgütünün, iftar yemeğinin verilmesine katkıda bulunacağını açıklayan Arslan, "İsteyen hayır sahipleri gelip iftar yemeğini burada açabiliyor, ayrıca muhtarlarımızın belirleyeceği ihtiyaç sahibi kişilere ramazan ayı boyunca gıda kartı uygulamasıyla yardımlarımız sürecek. Amacımız güzel ilçemiz Taşköprü'de 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını hep birlikte hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde geçirebilmek" dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında ayrıca 13-19 Haziran tarihlerinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Şehri Ramazan etkinlikleri ile geçen yıl başlayan Mahalle iftarları uygulaması da devam edecek. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşköprü Belediyesi Ramazan'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement