Taşköprü'de Meydan Düzenlemesi ve Otopark Projesi - Son Dakika
Yerel

Taşköprü'de Meydan Düzenlemesi ve Otopark Projesi

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Cumhuriyet Meydanı ve Park Düzenlemesinin Tarihi Mekanlarla Birleştirilmesi ve Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Kapalı Otopark Yapımı" başlıklı proje çalışmalarına başlandığını bildirdi.

26.06.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Cumhuriyet Meydanı ve Park Düzenlemesinin Tarihi Mekanlarla Birleştirilmesi ve Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Kapalı Otopark Yapımı" başlıklı proje çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Taşköprü Belediyesi ile yüklenici firma arasında sözleşme imzalanmasının ardından çalışmalara başlandığını söyledi.

Yaklaşık 1 milyon 700 bin lirayla ihaleyi alan yüklenici firmanın 150 gün içerisinde projeyi teslim etmesini beklediklerini ifade eden Arslan, "Taşköprü'nün geleceğinde kalıcı eserlerden biri olarak bu projeye start verildi. Otopark sorununu 80 araçlık yeraltı otoparkıyla büyük ölçüde giderilecek. İlçenin merkezi konumundaki Cumhuriyet Meydanı  vatandaşlarımız için daha yaşanılır ve düzenli bir hale getirilecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşköprü'de Meydan Düzenlemesi ve Otopark Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement