Taşköprü Kavşağı'na Kasis ve İkaz Levhası - Son Dakika
Güncel

Taşköprü Kavşağı'na Kasis ve İkaz Levhası

Taşköprü Kavşağı\'na Kasis ve İkaz Levhası

Sungurlu’da Bahçelievler mahallesi sakinlerinin yaya geçidi ve uyarıcı levhaların yapılması yönündeki taleplerini değerlendiren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Taşköprü Kavşağı üzerine yaya geçidi ve uyarıcı levha konulması için talimat verdi.

07.01.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu'da Bahçelievler mahallesi sakinlerinin yaya geçidi ve uyarıcı levhaların yapılması yönündeki taleplerini değerlendiren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Taşköprü Kavşağı üzerine yaya geçidi ve uyarıcı levha konulması için talimat verdi.

Sabah erken saatlerinde çalışmalara başlayan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Taşköprü Kavşağındaki ihtiyaç duyulan noktalara trafik levhaları ve kauçuk sistemde hazırlatılan ve ağırlıklara dayanıklı kasis sistemini kullanıma sundu.

SİZİN BELEDİYENİZ

Devam eden çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Bizler bu kutlu göreve talip olduğumuzda Sungurlumuzu, belediyemizi birlikte yöneteceğiz, ilçemizi birlikte güzelleştireceğiz demiştik. Bu ilçenin bizim ilçemiz, bu belediyenin hepimizin belediyesi olduğunu söylemiştik. Bu duruş ve düsturumuzdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz ve memleketimizin her köşesini birlikte el ele, gönül gönüle yeniden inşa edeceğiz. Memleketimize, Bahçelievler Mahallemize hayırlı olsun güzel günlerde kullanma dileğiyle" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taşköprü Kavşağı'na Kasis ve İkaz Levhası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement