Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması

Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması

"Mübarek ramazan ayı dostluğu, kardeşliği ve yediğiniz ekmeği paylaşmaktır"

09.07.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, "Mübarek ramazan ayı dostluğu, kardeşliği ve yediğiniz ekmeği paylaşmaktır" dedi.

Öztürk, ilçe protokolü, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve muhtarlar ile iftarda bir araya geldi.

Özel bir restoranda verilen iftarda konuşan Öztürk, "Mübarek ramazan ayı dostluğu, kardeşliği ve yediğiniz ekmeği paylaşmaktır. Bizler de Taşova Belediyesi olarak farklı kesimlerle bu sayede buluşacağız. Göreve başlayalı henüz üç ay oldu, süreç ve zaman çok hızlı akıp gidiyor. Bizler de Taşova'nın ihtiyaçları adına durmuyoruz. Aday olduğumuz dönemde açıkladığımız projelerimizi fiiliyata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

Şu an en büyük sıkıntının altyapı çalışmaları nedeni ile ortaya çıkan görüntü ve mağduriyet olduğunu dile getiren Öztürk, şöyle devam etti:

"İlçemizde kırk yıl önce yapılan ve sıkıntılı olan alanda bir yerden başlanması gerekiyordu ve bu hizmette sona doğru yaklaşıyoruz ve Ramazan Bayramına kadar bitmiş olacak. Doğalgaz ile ilgili yaptığımız çalışmalarda önümüzdeki birkaç gün içinde Enerji Bakanlığı ilçemize doğalgaz döşenmesi talebini onaylayacak. Ayrıca on beş kilometrelik alanda sati asfalt denilen asfaltlama çalışması yapacağız ve amacımız bayrama kadar da bitirmek. Taşova'nın geleceği güzel olacak. Taşova'nın hem ekonomik hem sosyal açıdan gelişmesi, ilerlemesi için güzel hayallerimiz projelerimiz var. Bu düşüncelerimizi gerçekleştirmek için kamuoyu desteği gerekli. Yeşilırmak kenarı ile ilgili projemizde çizim aşamasına geliyoruz. Bizim için yönetimde katılımcılık çok önemli. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement