Taşova Belediye Başkanı Öztürk, Geçen Yılın Değerlendirmesini Yaptı - Son Dakika
Güncel

Taşova Belediye Başkanı Öztürk, Geçen Yılın Değerlendirmesini Yaptı

AMASYA (AA) – Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, ilçede görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya gelerek 2015 yılını değerlendirdi.

13.01.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA (AA) – Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, ilçede görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya gelerek 2015 yılını değerlendirdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıda gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Öztürk, "Basın insanlar ve toplumu yönlendirme, bilgilendirme noktasında haberi en kısa zamanda en doğru şekilde muhataplarına iletme görevi hepimiz tarafından bilinmektedir" dedi.

Göreve geleli yaklaşık iki yıl olduğunu anlatan Öztürk, "İlçemiz 1944 yılında kurulmuş, kuruluşundan bugüne kadar güzel hizmetler olmuştur. Bu hizmetleri kim yaparsa yapsın bizim için önemli olan hizmetin yapılmasıdır, biz onlara teşekkür ederiz" diye konutu.

Son zamanlarda Taşova'nın hizmet analizi yapılamayıp ciddi sıkıntılar yaşandığını herkesin gördüğünü anlatan Öztürk, şunları kaydetti:

"Borç batağında olan, gayrimenkulleri satılmış ve buna rağmen hizmete dönüştürülmemiş bir belediye devraldık. Hiçbir zaman bugüne kadar ki süreçte de bunları mazeret olarak öne sürmedik. Göreve gelirken hep şunu söyledik, işçisinin memurunun maaşını ödeyemeyen bir belediyeyi yönetmeniz kolay değil. Her şeyden önce çalışanların alın terinin karşılığını vermekle önem kazanacağını belirttik. Göreve başladığımız ilk aylıktan itibaren tüm personelimizin maaşını ödedik. Belediye olarak mali disiplini sağladık ve piyasaya olan yaklaşık bir milyon 500 bin lira borcumuzu ödedik. Ayrıca eski belediye binamıza olan icrada bu ayın 15'inde bitiyor."

İlçede üç mahallede doğalgaz kullanılmaya başlandığını, kalan dört mahallede ise çalışmaların 2016 yılında tamamlanacağını vurgulayan Öztürk, "En büyük projelerimizden biri Yeşilırmak'ın ıslahı projesine başlandı. Güvendik köyü eteklerinde bulunan Herizdağında yaklaşık doksan dönümlük alan tarafımıza mesire yeri olarak tahsis edilmiş olup, projelendirilmesi yapılmış ve onaylanmıştır. Altyapı çalışmalarından dolayı bozulan kaldırım ve yolların yaklaşık 40 bin metre karelik kısmını yeniden yaptık. Klasik belediyecilik hizmetlerin dışında Spor Toto Başkanlığı ile yaptığımız protokol gereği şu an ilçemizde altı okulun bahçesine çok amaçlı spor sahası yapıyoruz" diye konuştu.

Araç gereç filolarını da genişleterek yedi sıfır araç aldıklarını bildiren Öztürk, insana yapılan hizmetin en iyi hizmet, yapılan her hizmetin ibadet olduğunu düşünerek hizmet etmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taşova Belediye Başkanı Öztürk, Geçen Yılın Değerlendirmesini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement