Taşova'da Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Taşova'da Öğrenciler Yararına Kermes

Taşova Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından yurtlarda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

05.05.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşova Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından yurtlarda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

İlçe meydanında düzenlenen kermesin açılışı Ziyaret beldesi yurt öğrencilerinden oluşan mehteran takımının gösteri ile başladı.

Kaymakam Engin Uysal, açılışta yaptığı konuşmada, "Bu tür faaliyetleri yardımlaşma ve dayanışma duygusunun daha çok ön plana çıktığı önemli adımlar olarak değerlendiriyor, gönüllü olarak gece gündüz çalışan tüm dernek üyelerini kutluyorum. Sivil toplum örgütlerinin önemli bir işlevi var. Bu tür etkinliklerde elde edilen gelirlerin, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılması ayrı bir önem arz ediyor. Kermesin açılmasında emeği geçen herkesi kutluyor teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk de İslam dininde yardımlaşmanın önemine işaret ederek "Bir talebenin eğitimi, hem milli değerler açısından hem dini değerler açısından yetiştirilmesi bizim için önemlidir. Bu etkinliği düzenleyen dernek yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçe Müftüsü Harun Yılmaz'ın yaptığı duadan sonra açılış kurdelesi kesildi. Kermesin 15 Mayıs'a kadar açık kalacağı belirtildi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova'da Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement