Taşova Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Taşova Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı

Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

21.01.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez,  telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

Sönmez, yaptığı açıklamada, son dönemlerde yaşanan bazı dolandırıcılık olaylarına değindi. Ev telefonlarından aranan vatandaşlarımız dolandırıcılar tarafından mağdur edilmeye çalışıldığını ifade eden Sönmez, "Özellikle son zamanlarda köylerimizden bu konularda çok sayıda şikayet alıyoruz. Emniyet teşkilatı olarak uyarıcı anonslar ve dağıtılan görseller vasıtasıyla halkımızın bu konuya duyarlılığını artırmaya çalışıyoruz. Ayrıca banka ve PTT görevlileri ile sürekli irtibat halinde bulunuyor ATM cihazları çevresinde de gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.

Sönmez, vatandaşların bu tür durumlarla karşılaşmaları halinde vakit kaybetmeden kendilerine ulaşmalarını isteyerek hiç bir devlet görevlisinin, vatandaşı arayarak para veya ziynet eşyası istemeyeceğini sözlerine ekledi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement