Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Tümer Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Tümer Görevine Başladı

Taşova Yatılı Bölge Orta Okulu Müdür Yardımcılığı görevinden Taşova Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa Tümer, görevine başladı.

21.04.2014 12:57  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Tümer, insanla ilgili, insana ait her şeyin eğitimle başladığını ve eğitimle anlam kazandığını ifade etti.

"Taşova halkı ve eğitim camiasıyla birlikte yürüyeceğimiz bu yolda ilk günün heyecanı ve gayretiyle çalışmalarımıza başlayacağız" diyen Tümer, şunları dile getirdi:

"Bu yolda bize düşen tüm sorumluluklarımızı zamanında ve layıkıyla yerine getirmek için çağımızın gerektirdiği her türlü donanım ve bilgiye sahip olmamız gerektiğinin bilincinde olarak yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak eğitim faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Eğitim ve öğretimde Taşova ilçemizin başarı durumunu daha yukarılara taşımak için günün şartlarına göre yeni stratejiler geliştireceğiz. Hedefimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamaktır. Bu da ancak iyi bir eğitim ortamının hazırlanmasıyla mümkün olabilir."

Tümer, eğitim ortamının hazırlanması için fiziki yapının yanında veli, öğretmen ve öğrencinin uyum içinde olmasının önemine de işaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Tümer Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement