Tatilci Ailenin Duyarlılığı Kedi Yavrusunun Hayatını Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Tatilci Ailenin Duyarlılığı Kedi Yavrusunun Hayatını Kurtardı

İzmir'de yaşayan Çakıcıyılmaz ailesinin Ayvalık tatili dönüşü araçlarının çamurluk kısmına giren kedi yavrusu, sürücünün çabasıyla telef olmaktan kurtuldu.

23.06.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SUAT SALGIN - İzmir'de yaşayan Çakıcıyılmaz ailesinin Ayvalık tatili dönüşü araçlarının çamurluk kısmına giren kedi yavrusu, sürücünün çabasıyla telef olmaktan kurtuldu.

Sürücü Bayram Çakıcıyılmaz'ın, bulunması için aracın çamurluk kısmını iki kez söküp taktığı kedinin çıkarılmasıyla aile yoluna 3 saat gecikmeli devam edebildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi Elektrik, Su, Havagazı, Otobüs ve Troleybüs Umum Müdürlüğünün (ESHOT) oto kısım amirliğinde tamirci olarak çalışan Bayram Çakıcıyılmaz, eşi Nuray ve oğlu Ahmet Çakıcıyılmaz ile hafta sonu tatilini Ayvalık'ın Sarımsaklı plajlarında geçirdi.

İzmir dönüşü motor kısmından gelen kedi sesi üzerine hayvanın telef olmaması için araçlarını durdurup arama yapan aile bir sonuca ulaşamadı.

Yoluna devam eden Çakıcıyılmaz ailesi, sesin artması üzerine bir akaryakıt istasyonunda mola vererek kediyi tekrar aradı. Sürücü Bayram Çakıcıyılmaz'ın motor kısmındaki çok sayıdaki parçayı, radyatör ve pervaneyi sökerek yaptığı arama sonucunda da kedi bulunamadı. Aracın ön lastiklerini söken Çakıcıyılmaz'ın çamurluk davlumbazını açmasıyla ortaya çıkan kedi yavrusu kaçtı.

-Sıkıntı bitmedi

Sürücü Çakıcıyılmaz'ın söktüğü parçaları monte etmesinin ardından aile kedinin kurtulduğunu düşünerek yola koyuldu ancak hayvanın sesi kısa bir süre sonra tekrar duyuldu.

Akaryakıt istasyonuna dönen Bayram Çakıcıyılmaz, hayvanı bu kez arka çamurluk davlumbazı içinde buldu.

Kedi yavrusunun araçtan uzaklaştığına emin olan aile tekrar İzmir'e doğru yola çıktı.

Bayram Çakıcıyılmaz, kedi yüzünden 3 saat oyalandıklarını belirterek "Tek korkum kedinin motorun pervane kısmında girmesi ve orada paramparça olmasıydı. Bizi epey uğraştırdı ama çok şükür minik kediyi araçtan çıkarabildik" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatilci Ailenin Duyarlılığı Kedi Yavrusunun Hayatını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement