Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Dönüş Yolunda

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüşe başlaması ile Kayseri-Kırıkkale, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Ankara karayolunda trafikte yoğunluk oluştu.

26.09.2015 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüşe başlaması ile Kayseri- Kırıkkale, Kırıkkale- Samsun ve Kırıkkale-Ankara karayolunda trafikte yoğunluk oluştu.

Ege ve Akdeniz bölgelerinden dönüşe geçen ve deniz ulaşımını tercih eden tatilciler de Bandırma Feribot İskelesinde uzun araç kuyrukları oluşturmaya başladı.

Bayram tatilini şehir dışında geçirenler, dönüş yolculuğuna başladı. 43 ilin bağlantı noktasında yer alan Kırıkkale'de, karayolları ve trafik ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yoğunluğun olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışarak, sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Araç yoğunluğunun artarak devam ettiği kentte ekipler, hız limitlerine uyulması ve emniyet kemeri konusunda sürücüleri uyarıyor.

Kırıkkale-Ankara karayolunun Elmadağ mevkisinde de uzun araç kuyrukları oluştu.

Araç yoğunluğu nedeniyle bölgede trafik zaman zaman aksıyor.

Ege ve Akdeniz bölgelerinden dönüşe geçen ve deniz ulaşımını tercih eden tatilciler ise Bandırma Feribot İskelesinde uzun araç kuyrukları oluşturmaya başladı.

Akşam saatlerinde artmaya başlayan araç trafiği, iskeledeki istif alanını tamamen doldurdu, gişeler önünde uzun kuyrukları meydana geldi.

Hızlı feribot ve deniz otobüslerinde yer bulamayan tatilciler ise karayoluna yöneldi. Bandırma- Balıkesir ve Bandırma-Bursa karayolunda da ciddi trafik yoğunluğu oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement