Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Dönüş Yolunda

Tatilciler Dönüş Yolunda

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde, Kurban Bayramı tatilinden dönen tatilcilerin yoğunluğu yaşanıyor.

15.09.2016 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde, Kurban Bayramı tatilinden dönen tatilcilerin yoğunluğu yaşanıyor.

Körfezde bulunan Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerini, Çanakkale, Bursa ve İzmir'e bağlayan D-550 karayolu, tatilcilerin araçlarıyla doldu. Akşam saatlerinde artan trafik, özellikle Edremit'in Akçay kavşağı, Burhaniye'nin Ören kavşağı, Ayvalık'ın giriş ve çıkışında zaman zaman durma noktasına geldi.

D-550 karayolunun Edremit ilçesinden geçen 36 kilometrelik kısmında bulunan 20 trafik lambasında yeşil dalga uygulamasına geçilmesi, araç yoğunluğunu hafifletti.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edremit ilçesinin turistlik mahallelerinde nüfusun bayramda 100 kat arttığını söyledi.

Artıştan dolayı yoğun trafik yaşandığını belirten Sırmalı, şöyle konuştu:

"Misafirlerimizin ve yerleşik halkımızın rahat bir bayram geçirmeleri için asayiş önlemlerimizi artırdık ve trafik sıkışıklığını rahatlatmak için ciddi çalışmalar kaydediyoruz. İlçemizdeki 36 kilometrelik ana yolumuzda bulunan 20 trafik lambasını yeşil dalga uygulamasına tabi tuttuk ve hız sınırımız 70 kilometredir. Edremit ilçesine bağlı Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk mahallelerinde halen tatilciler bulunuyor. Turistik tesislerde de doluluk oranının şu an yüksek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement