Kumbağ Sahilini Dolduran Tatilciler Arkalarında Çöplerini Bıraktılar - Son Dakika
Güncel

Kumbağ Sahilini Dolduran Tatilciler Arkalarında Çöplerini Bıraktılar

Kumbağ Sahilini Dolduran Tatilciler Arkalarında Çöplerini Bıraktılar

Tekirdağ'da Marmara Denizi'ne kıyısı olan ve Ramazan Bayramı tatilinde dolan Kumbağ sahili, yazlıkçıların ayrılmasının çöp yığınları göze çarptı.

20.07.2015 13:39  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da Marmara Denizi'ne kıyısı olan ve Ramazan Bayramı tatilinde dolan Kumbağ sahili, yazlıkçıların ayrılmasının çöp yığınları göze çarptı. Sahildeki çöpleri fotoğraflayan çevreciler sosyal paylaşım siteleri üzerinden tepki gösterdi.

İSTANBUL'A YAKINLIĞI NEDENİYLE ÇOK İLGİ GÖRÜYOR

Tekirdağ'ın Marmara Denizi kıyısındaki Kumbağ Mahallesi, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'a yakınlığı nedeniyle büyük ilgi gördü. Kış aylarındaki nüfusuna oranla oldukça kalabalık olan Kumbağ'da tatilciler dünden itibaren ayrılmaya başlayınca kumsaldaki çöpler ortaya çıktı.

"BİZ MEDENİYETİ ASLA ÖĞRENEMEYECEĞİZ"

Tatilcilerin bıraktığı çoğu poşet ve pet şişe olan çöpleri fotoğraflayan çevreciler tepkilerini sosyal paylaşım siteleri üzerinden göstererek, "Biz insanoğlu medeniyeti asla öğrenemeyeceğiz. Maalesef rezilliğimiz, yazık', 'Acaba evlerinde de çöpü olduğu yerde mi bırakıyorlar?" yorumları yaptı.

150 TONA YAKIN ÇÖP TOPLANMIŞ

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat, tatilcilerin çöp konusuna özen göstermediğini ve ekiplerin son 3 gün içerisinde Kumbağ Mahallesi'nde 150 tona yakın çöp topladığını söyledi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumbağ Sahilini Dolduran Tatilciler Arkalarında Çöplerini Bıraktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement