Tatlı Küçük Yalancılar Dizisinde 2 Set Aşkı Birden Doğdu - Son Dakika
Güncel

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisinde 2 Set Aşkı Birden Doğdu

Uçankuş TV'de ekrana gelen Gündem Kanatlarımızın Altında programında Tatlı Küçük Yalancılar'ın setinde doğan iki yeni aşkın haberine yer verildi.

24.08.2015 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evlilik programlarını aratmayan dizi setlerinde 2 yeni ilişki daha başladı. Dizinin Selin'i Büşra Develi ile Toprak'ı Burak Deniz'in çekimler başladığından beri aşk yaşadıkları açıklandı. 13. bölümde final yapacağı kulaktan kulağa yayılan dizi setinin diğer aşık çiftinin ise Hande rolüne hayat veren Melisa Şenolsun ile Mehmet Ozan Dolunay olduğu belirtildi. Dizide de aşk yaşayan oyuncular kendilerini rollerine fazlasıyla kaptırmış olmalı ki, senaryo icabı yaşadıkları beraberlikleri gerçek hayatlarına da taşıdılar.

ŞÜKRÜ İLE AŞK YOK, BENSU'NUN BAŞKA SEVGİLİSİ VAR

Dört oyuncu setteki aşklarını sosyal medyadan da çektikleri selfie'lerle ilan ediyorlar. Peki Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde tutkulu bir aşk yaşayan Bensu Soral ile Şükrü Özyıldız cephesinde durum ne? İddiaya göre ikilinin 2,5 dakika süren öpüşme sahnesi Şükrü Özyıldız'ın sevgilisi Şükran Ovalı'yla ayrılmasına neden olmuştu. Ancak setten gelen bilgilere göre ikilinin arasında aşk yok. Çünkü Bensu Soral'ın başka bir sevgilisi var ve Şükrü Özyıldız'la da sadece çok iyi arkadaş...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tatlı Küçük Yalancılar Dizisinde 2 Set Aşkı Birden Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement