İbrahim Tatlıses'in Paylaşımına Sosyal Medyadan Tepki Yağdı - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses'in Paylaşımına Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

İbo'nun "Akşama fasulye var" paylaşımı tepki topladı. Fotoğrafa "Urfaya ateş düştü. Ne zeytinyağı?" yorumları yapıldı. Tatlıses, tepkilere dayanamayınca yeni fotoğraf paylaştı.

21.07.2015 12:55  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in Twitter'dan yaptığı "Aydemir Akbaş arkadaşım akşama bize zeytin yağlı ayşe kadın fasulye yapacak. Bir de güzel yapar ki…" şeklindeki paylaşımı hemşerilerini üzdü.

SALDIRIYA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Suruç'ta yaşanan patlama ile birlikte tüm ülke yasa boğulurken, türkücü Tatlıses de Twitter'den dün gün boyu saldırı ile ilgili tepkisini paylaştı.

"AKŞAMA AYŞEKADIN FASULYE VAR"

Dün, "Suruç'taki hemşerilerimin başı sağolsun. Allah bir daha böyle zalimce bir olayı yaşatmasın.!" şeklindeki paylaşımlar yapan Tatlıses, bugün ise eskimeyen dostu Aydemir Akbaş'ın kendisini davet ettiğini takipçilerine duyurdu.

HEMŞERİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Başbakan Davutoğlu ile birlikte tüm siyasi parti temsilcilerinin akın ettiği Şanlıurfa'da acının tazeliği yerini korurken Tatlıses'in bu davet paylaşımı hemşerilerince tepki ile karşılandı.

"URFA'YA ATEŞ DÜŞTÜ"

Tatlıses'in tweetine bazı hayranları, "Urfaya ateş düştü? Ne zeytin yağı?, "Urfaya herzamaki gibi sahip çık be usta. Sana ihtiyaçları var. Bu yaptığın paylaşım şuan ne zamanı nede yeri. Urfa seni bekler", "O mermiyi kafaya yemeyecektin abi..." şeklinde yorumlarda bulundu.

TEKRAR PAYLAŞIM YAPTI

Tatlıses bu paylaşımının ardından ise yine Suruç'taki katliam ile ilgili fotoğraf paylaşarak, hayranlarına "Suruç benim gözümün bebeğidir" diye seslendi.

İbrahim Tatlıses\'in Paylaşımına Sosyal Medyadan Tepki Yağdı
Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses'in Paylaşımına Sosyal Medyadan Tepki Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • Mhp: Ulan dün askerimiz şehit olmuş ona üzülen yok 32 ta na pkk lı ölmüş ona mı üzülüyorsunuz 51 12 Yanıtla
  • VATAN MİLLET MHP SİVAS: SURUÇ KATLİYAM YOK ALLAHIN ADALETİ COK ŞÜKÜR 38 22 Yanıtla
  • Ahmet Ahmet: Ülkede bir kürt kelimesi,almış gidiyor topu topu kaç milyonsunuz bir ona bakın birde türkiye devleti nufusuna bakın akıllı olun 28 20 Yanıtla
  • yasaru: ulann iboooo.Malmısın oğlum sennn hee ???? 17 15 Yanıtla
  • joker: yav adam mermiyi kafadan yedi,hos gorun adamcagizi. 24 5 Yanıtla
  • Turk: Bu nu adam diye haber yapiyorlar yuh 19 9 Yanıtla
  • Vatandaş Hayrettin: Ermeni hayali Kur an kürtler 19 7 Yanıtla
  • Ayperi: Kafadan darbeyi aldı ya baksana çocukluk haline dönmüş çocuk Tişörtü giymiş bide yaşlandıya artık unutkanlık ta var 21 2 Yanıtla
  • mardinli : ibo bir AKP yalakası başka birşey değil 18 5 Yanıtla
  • SULEYMAN CIMEN: IBO, YURU GIT SIRF UNUTULMAMAN ICIN, HEP MEDYAYI MESGUL EDIYORSUN, AYIP SANA YASINDAN BASINDAN UTAN, DAHA BU DUNYAYA DOYMADINMI, SADECE KOYU URFALI DEMESINIMI BILIRSIN, ISTERSEN BUGUN ZIKKIMIN KOKUNU YE, BIZE NE... 16 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement