Tatvan'da 3. Etap Park Çalışması - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da 3. Etap Park Çalışması

Tatvan\'da 3. Etap Park Çalışması

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, Sahil Düzenleme Projesi kapsamında yapılan park çalışmalarına devam ederek, Van Gölü sahilinde yapacağı üçüncü etap park çalışmaları için kolları sıvadı.

22.09.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, Sahil Düzenleme Projesi kapsamında yapılan park çalışmalarına devam ederek, Van Gölü sahilinde yapacağı üçüncü etap park çalışmaları için kolları sıvadı.

Daha öncesinde yaptığı çalışma ile ilçenin Van Gölü sahilinde iki etap halinde ilçeye nefes aldıracak olan parklar kazandıran Tatvan Belediyesi, şimdi ise aynı projenin devamı olan üçüncü etap park çalışmalarına başlayacak. İlçenin eski SSK Hastanesi mevkiinden başlayarak eski kaymakamlık konutunun olduğu alana kadar gelecek olan üçüncü etap park çalışmaları ile ilgili bilgi veren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yapılan ve yapılacak olan park çalışmaları ile ilçeye adeta nefes aldıracaklarını söyledi. Üçüncü etap çalışmaları kapsamında hazineden yapılacak yer tahsisleri ile birlikte ilçeye yaklaşık 50 dönümlük yeni park alanı daha kazandıracaklarını kaydeden Başkan Aksoy, halkın sahil yolundan mahrum kalmaması için projenin bölgesel olarak ilerlediğini belirterek, "Turizm alanında her geçen gün gelişim kaydeden ilçemiz, sahil projesi ile de hızla gelişmeye devam edecektir. Yaz aylarında devam eden projemizin, vatandaşlarımızı sahil yolundan mahrum etmemesi için bölgesel olarak ilerletiyoruz. İlk etap olarak halı sahalar bölgesinde çalışmalara başladık. Bu kapsamda çevre düzenlemesi, ışıklandırma çalışmaları ve şehir mobilyalarının da tamamlanmasıyla beraber bu bölgeyi vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Daha sonra ikinci etap olarak iskele bölgesinde çalışma yaparak bu alanı da hizmete açtık. Bu iki park alanının yanı sıra yine feribot mevkiinde büyük bir park yaptık. Tüm bunların bir devamı olarak ise önümüzdeki günlerde üçüncü etap park çalışmalarına başlayacağız. Bu park çalışması ile ilçeye yaklaşık 50 dönümlük alana sahip yeni bir park daha kazandırmış olacağız. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemize adeta nefes aldıracak olan parklar kazandırmış olacağız. Ben bu vesile ile üçüncü etap parkın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da 3. Etap Park Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement