Tatvan'da Bölgesel Akıl Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Bölgesel Akıl Toplantısı Yapıldı

Tatvan\'da Bölgesel Akıl Toplantısı Yapıldı

Tatvan ilçesinde kırsalda kadın çalışmalarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması programı kapsamında "Bölgesel Akıl Toplantısı" yapıldı.

01.07.2014 14:11  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan ilçesinde kırsalda kadın çalışmalarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması programı kapsamında "Bölgesel Akıl Toplantısı" yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen toplantıya, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı uzmanları ve Ardahan, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Batman, Muş, Bingöl, Diyarbakır, Mardin, Erzurum ve Bitlis illerinden teknik personeller katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Bayram Baran'ın ildeki çalışmalarla ilgili yaptığı konuşmanın ardından Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Kırsalda Kadın Hizmetleri Koordinatörü Nimet Kaleli, kadınlara yönelik yürütülen projelerle ilgili sunum yaptı.

Toplantının ardından katılımcılar için Van Gölü, Nemrut Krater Gölü ve Ahlat ilçesini kapsayan gezi düzenlendi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Bölgesel Akıl Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement