Tatvan'da Çıkan Olayların Tahribatı Gündüz Gözüyle Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Çıkan Olayların Tahribatı Gündüz Gözüyle Ortaya Çıktı

Tatvan\'da Çıkan Olayların Tahribatı Gündüz Gözüyle Ortaya Çıktı

Kobani’ye yapılan saldırıları kınamak amacıyla dün Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapılan basın açıklamasından sonra çıkan olayların boyutu günün ağarmasıyla ortaya çıktı.

08.10.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobani'ye yapılan saldırıları kınamak amacıyla dün Bitlis'in Tatvan ilçesinde yapılan basın açıklamasından sonra çıkan olayların boyutu günün ağarmasıyla ortaya çıktı.

Polis ve göstericiler arasında çıkan olaylar gece geç saatlere kadar devam ederken, çıkan olaylarda gece boyunca birçok kamu binası, iş yerleri, ve birçok banka şubesi ve şubelere ait ATM'ler zarar gördü. Gece boyunca lastiklerle yakılan ara sokaklar ise kullanılamaz hale getirildi. Gün ağarmasıyla birlikte ise, esnaf kepenk açmaya başlayarak iş yerlerinin önünü temizlemeye çalıştı. Belediye ekipleri, Tatvan Kaymakamlığı ve emniyet ise ilçede zarar ziyan tespiti için çalışma başlattı. Gece boyunca gergin anların yaşandığı ve olayların devam ettiği ilçede gece zarar gören bazı banka şubeleri tadilat nedeniyle hizmet veremezken, kırılan ATM'ler ve diğer kamu binalarında tadilat çalışması başlatıldı.

Öte yandan polis ekipleri ve jandarma Bitlis merkez ve ilçelerinde olası bir duruma karşı teyakkuzda bekliyor. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Çıkan Olayların Tahribatı Gündüz Gözüyle Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement