Tatvan'da Dolandırıcılık Yapan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Dolandırıcılık Yapan 3 Kişi Tutuklandı

Tatvan\'da Dolandırıcılık Yapan 3 Kişi Tutuklandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde tarihi altın vaadiyle dolandırıcılık yaparken suçüstü yakalanan 3 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

15.01.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde tarihi altın vaadiyle dolandırıcılık yaparken suçüstü yakalanan 3 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, elinde tarihi altın para olduğunu ileri süren 3 kişi, 13 Ocak 2015 tarihinde İzmir'den Tatvan'a gelen bir kişiyi telefonla aradı. Buluşmada bir adet gerçek altın gösterip ellerinde aynı tarihi altın paradan daha çok olduğunu belirten şahıslar, ismi öğrenilemeyen kişiden 15 bin lira aldılar. Bir gün arayla aynı kişiden bu kez de 30 bin lira isteyen İ.Ö., M.K. ve M.A. ismindeki zanlılar, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından yakın takibe alındılar ve İ.Ö. suçüstü yakalandı. Yapılan sorguda ortağı olduğu belirlenen M.K. de Kültür Mahallesi'nde bir bahçede saklanırken yakalandı. Yapılan araştırmalar sonucunda yine olayla ilgisi bulunduğu belirtilen M.A. ise başka bir operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından İ.Ö., M.K. ve M.A. dolandırıcılık suçuyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İ.Ö., M.K. ve M.A.'nın daha önce de yine ellerinde tarihi eser bulunduğu iddiasıyla bir kadından da 10 bin lira para alarak dolandırdıkları öğrenildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Dolandırıcılık Yapan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement