Tatvan'da Ev Baskınlarında Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Ev Baskınlarında Mühimmat Ele Geçirildi

Tatvan\'da Ev Baskınlarında Mühimmat Ele Geçirildi

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Çanakdüzü köyündeki 3 eve yapılan baskında mühimmat ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

07.11.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Çanakdüzü köyündeki 3 eve yapılan baskında mühimmat ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Çanakdüzü (Koms) köyündeki 3 eve ve eklentilerinde yapılan aramada terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildiği belirtilerek, 4 kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi. Açıklamada, "3 adet uzun namlulu tüfek, 3 adet tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, bin 227 adet Kaleşnikof fişeği, 69 adet M-1 piyade tüfek fişeği, 364 adet tabanca fişeği, 2 adet hücum yeleği ve bir adet sırt çantası ele geçirildi" denildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Ev Baskınlarında Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement