Tatvan'da Hemzemin Geçitte Kaza: 7 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Hemzemin Geçitte Kaza: 7 Yaralı

Tatvan\'da Hemzemin Geçitte Kaza: 7 Yaralı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde hemzemin geçitte trenle kamyonetin çarpışması sonucu, 7 kişi yaralandı.

31.10.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan ilçesinde hemzemin geçitte meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Arif Kamal yönetimindeki 56 AZ 404 plakalı kamyonet, ilçenin Bahçelievler Mahallesi mevkisindeki hemzemin geçitte trenle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen kamyonetteki İzettin Kamal, Maide Ekdi, Güler Onğolu ile Narin, Songül, Kübra ve Ceren Güzel yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Kamal, aracının kullanılamaz hale geldiğini belirterek, tren geçişlerinde hemzemin geçitteki ışıkların yanması ve bariyerlerin kapanması gerektiğini söyledi.

Hemzeminden geçerken, araç ile tren yolunun kesiştiği noktada ikaz ışıklarının ve bariyerlerin çalışmadığını öne süren Kamal, "Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. Buradan tren geçiş varsa bu geçidin kapanması lazım. Tren geldiğinde sinyal verilmesi ve bariyerlerin kapatılması çok mu zor. Burada ikaz anlamında hiçbir şey çalışmıyor" diye konuştu.

Çevredekilerden Abdulhalim Kartal Işık ise hemzemin geçitte uyarı ışıklarının yanmadığını ve bariyerlerin çalışmadığını, taktırılan ışık ve bariyerlerin çalışmadığı için tekrar söktürüldüğünü ve bu geçitte önlem alınmadığını iddia etti.

Kartal, aynı mevkide çok sayıda kazanın da yaşandığını ifade etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Hemzemin Geçitte Kaza: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement