Tatvan'da Kablo Hırsızlığı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Kablo Hırsızlığı

Tatvan\'da Kablo Hırsızlığı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, bir depodan kablo çalan 3 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16.04.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, bir depodan kablo çalan 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tatvan Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Sahil Mahallesi Hal Caddesi üzerinde bulunan bir depodan hırsızlık olduğu ihbarı üzerine polis ekiplerinin hemen harekete geçtiği belirtildi. Açıklamada, "Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz olay yerine intikal etmiş, yapılan araştırmada İ.G. isimli şahsa ait 6 katlı inşaatın bodrum katının penceresinin zorlanarak açıldığı ve bu şekilde içeriye girilmiş olduğu tespit edilmiştir. Yapılan araştırmalarda bodrum katında bulunan asma tavanın sökülerek boruların içerisinde bulunan elektrik kablolarının çalınmış olduğu ve yine depo olarak kullanılan giriş katında makaraya sarılı vaziyette bulunan anti-gron kablo ile makaranın yanında bulunan açık vaziyette inşaat işlerinde kullanılan anti-gron kabloların çalınmış olduğu, bir üst katın asma tavanının sökülerek boruların içerisinde bulunan anti-gron elektrik kablolarının çalınmış olduğu tespit edilmiştir. Bahse konu olaya karışan yaşı küçük M.H.Y., E.A. ve şüpheli A.A. isimli şahıslar, yapılan operasyon neticesinde gözaltına alındı. Alınan ifadelerinin ardından savcılığa çıkarılan şahıslardan E.A. isimli yaşı küçük şahıs savcılık sorgusunun ardından salıverilerek ailesine teslim edilirken, M.H.Y ve A.A. ise Tatvan Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi" denildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Kablo Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement