Tatvan'da Kaldırım Çalışması - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Kaldırım Çalışması

Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki Tatvan - Ahlat eski karayolunda 12 bin metre uzunluğunda kaldırım yapılacak.

28.06.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki Tatvan - Ahlat eski karayolunda 12 bin metre uzunluğunda kaldırım yapılacak.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, yaptığı açıklamada, karayolunun konum itibarıyla yoğun bir şekilde kullanıldığını belirterek, beş mahallenin söz konusu yolu kullandığını söyledi.

Yolun dar ve kaldırımın olmaması nedeniyle vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Menteş, yolda vatandaşların rahatça geçmelerini sağlamak için çalışma başlattıklarını kaydetti.

Menteş, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 6 kilometre olan bu yolun genişliğini 18 metreye çıkartacağız ve yol kenarına çift yönlü olarak kaldırım yaptıracağız. Böylelikle yapılacak olan kaldırıma 10 bin 900 metre kilitli parke taşı, 15 bin metre bordur taşı döşenmiş olacak. Bununla birlikte uygulanması gereken kısmi yerlerde de yol kenarı duvarları yapılacak. Bu karayolu üzerinde bulunan bir köprüye bitişik yeni bir köprü yapma çalışması başlatmışız. Diğer bir köprüde ise köprü genişletme çalışması başlayacak. Yol ve kaldırım çalışmamız başlamış ve çift taraflı olarak çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İnşallah kısa sürede tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız."

"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Kaldırım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 6 Gözaltı
    10:25 Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 6 Gözaltı

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Yapılan aramalarda toplamda 5 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içme aparatı, bin 3 adet sentetik hap, 58 adet uyuşturucu hap, 12 gram bonzai, 1 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 50 adet tabanca fişeği ve 14 adet av tüfeği fişeği bulundu. Operasyonlar sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi yakalandı
    10:25 Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma operasyonu ile yakalandı. İ.Ç. isimli şahıs, Hüdai Kaplıcaları civarında gerçekleştirilen operasyon sonucunda gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Uşak'ta Projeler Hakkında Bilgi Aldı
    10:24 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Uşak'ta Projeler Hakkında Bilgi Aldı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak'ta hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan bilgi aldı. Bakan Kacır, Uşak Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Çakın'la bir araya geldi. Ayrıca sanayicilerle istişare toplantısı gerçekleştirdi ve 3. Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

  • Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:23 Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Samsun'da Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Samsun'da toplam 3 bin 656 sandıkta 1 milyon 38 bin 91 seçmen oy kullanacak ve 4 bin 634 personel seçimlerin huzur ve güven içinde yapılmasını sağlayacak.

  • Esenler Belediyesi, Ömer Döngeloğlu için anma programı düzenledi
    10:23 Esenler Belediyesi, Ömer Döngeloğlu için anma programı düzenledi

    Esenler Belediyesi, ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu için anma programı düzenledi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi
    10:22 AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi

    AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'nın yanında kenetlendi.

  • İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu
    10:21 İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, deprem sonrası yıkım süreci devam eden 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yıkılma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yunanistan'ın güneyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    10:19 Yunanistan'ın güneyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Yunanistan'ın güneyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Advertisement