Tatvan'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı

Tatvan\'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı

Bitlis’in Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYVD) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yapılan kömür yardımlarının dağıtımı sorunsuz şekilde tamamlandı.

10.02.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYVD) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yapılan kömür yardımlarının dağıtımı sorunsuz şekilde tamamlandı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri tarafından yapılan dağıtımlar kapsamında ilçede bu yıl ihtiyaç sahibi 9 bin 106 aileye, aile başı 1,5 ton olmak üzere toplamda 13 bin 659 ton kömür dağıtımı yapıldı. Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın başarılı çalışması sonucu çetin kış şartlarında ihtiyaç sahiplerinin evlerinin ısınmasına vesile olunurken, yapılan düzenli ve başarılı çalışmayla da vatandaşların hayır duası alınmış oldu.

Yapılan kömür dağıtımlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, dağıtımların sorunsuz şekilde tamamlandığını belirterek, dağıtımların sorunsuz ve hızlı şekilde yapılmasında emeği geçen SYDV personellerine teşekkürlerini iletti. Bu yıl ki kömür dağıtımları kapsamında ilçe merkezindeki 22 mahalle ve ilçeye bağlı 57 köy ile bağlı mezralarda dağıtım gerçekleştirildiğini kaydeden Kaymakam Erkan, "Nakliyelerden kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşanmasına karşın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kömür dağıtımlarımız sorunsuz şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. Kömür dağıtımları kapsamında bu yıl ilçe merkezindeki 22 mahallede 5 bin 631 aileye, 57 köyde ise 2 bin 492 aileye olmak üzere 9 bin 106 aileye toplamda 13 bin 659 ton kömür dağıtımı yapıldı" dedi.

Kömürleri kullanan vatandaşların bu yıl dağıtılan kömürden oldukça memnun kaldıklarını da dile getiren Erkan, "Dağıtımlar sırasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Kömürün nakliyeden kaynaklı sebeplerden dolayı geç gelmesine karşın gelen kömürler personellerimiz tarafından kısa sürede dağıtıldı. Hem havayı kirletmediği için hem de çok iyi yandığı ve iyi ısı verdiği için kömürü kullanan vatandaşlar da dağıtılan kömürden son derece memnun kaldılar" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement