Tatvan'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, kömür yardımlarının dağıtımının sorunsuz şekilde tamamlandığını açıkladı.

10.02.2016 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, kömür yardımlarının dağıtımının sorunsuz şekilde tamamlandığını açıkladı.

Erkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yapılan kömür yardımlarının dağıtımının sorunsuz şekilde tamamlandığını söyledi.

İlçede bu yıl ihtiyaç sahibi 9 bin 106 aileye, aile başı bir buçuk ton olmak üzere toplamda 13 bin 659 ton kömür dağıtımı yapıldığını anlatan Erkan, ilçe merkezindeki 22 mahalle ile ilçeye bağlı 57 köy ve bağlı mezralarda dağıtımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Nakliyelerden kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşanmasına karşın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kömür dağıtımlarının sorunsuz şekilde tamamlandığına dikkati çeken Erkan, "Kömür dağıtımları kapsamında bu yıl ilçe merkezindeki 22 mahallede 5 bin 631, 57 köyde 2 bin 492 aileye olmak üzere toplam 9 bin 106 aileye 13 bin 659 ton kömür dağıtımı yapıldı. Dağıtımlar sırasında her hangi bir sıkıntı yaşanmadı. Kömürün nakliyeden kaynaklı sebeplerden dolayı geç gelmesine karşın gelen kömürler personellerimiz tarafından kısa sürede dağıtıldı. Hem havayı kirletmediği için hem de çok iyi yandığı ve iyi ısı verdiği için kömürü kullanan vatandaşlar da dağıtılan kömürden son derece memnun kaldılar" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Kömür Dağıtımı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement