Tatvan'da Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Koordinasyon Toplantısı

Tatvan\'da Koordinasyon Toplantısı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında “Çocuk Koruma Sisteminde Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

03.05.2016 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında "Çocuk Koruma Sisteminde Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı" yapıldı.

Çocuk Koruma Kanunu'na göre verilen koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Çocuklarla ilgili konuların en ince ayrıntısına kadar masaya yatırıldığı toplantıda, ayrıca alınan öneri ve görüşler uygulanmak üzere not edilerek çocukların korunmasına yönelik birimler arası koordinasyon ve işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Bir sonraki toplantının ise 4 Temmuz'da yapılması kararı alındı.

Kaymakam Erkan başkanlığında düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, İlçe Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Emredin Aydoğan, İlçe Müftüsü M. Şirin Ayral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement