Tatvan'da Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi

Tatvan'da belediyenin katkılarıyla açılan resim, ebru, hüsn-ü hat, filografi, titanyum, iğne oyası ve kağıt rolyef kurslarına katılan 100 kursiyer, bir yıl boyunca hazırladıkları eserleri sergiledi.

17.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan'da belediyenin katkılarıyla açılan resim, ebru, hüsn-ü hat, filografi, titanyum, iğne oyası ve kağıt rolyef kurslarına katılan 100 kursiyer, bir yıl boyunca hazırladıkları eserleri sergiledi.

Farklı alanlarda açılan kurslarda aldıkları eğitimlerin ardından el emeği, göz nuruyla yaptıkları 400 eseri açık havada sergileyen kursiyerler, bir yıllık emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı.

Tiyatro salonunda yapılan açılış konuşmaları ve slayt gösterileriyle başlayan etkinliğe katılan Vali Orhan Öztürk'ün eşi Emine Öztürk, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ın eşi Çiğdem Erkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile eşi Melek Aksoy, kamu kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, stantları tek tek gezerek yapılan çalışmaları inceledi.

Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halayların çekildiği etkinlikte, yılın annesi seçilen ev hanımı Saliha Gültekin'e hediyesi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement