Tatvan'da, Paris'teki Terör Saldırılarıyla İlgili İlan - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da, Paris'teki Terör Saldırılarıyla İlgili İlan

Belediye Başkanı Aksoy: "Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur.

11.01.2015 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan İlçesi Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Paris'teki terör saldırılarıyla ilgili ilçedeki bilboarda yer alan ilana ilişkin, "Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bilboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir" dedi.

Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde bulunan bilboardların ihalesinin, kendilerinden önceki belediye tarafından yapıldığını ve kullanımının ihaleyi alan reklam şirketince takip edildiğini belirtti.

Reklam şirketinin sözleşmesinin de halen devam ettiğini vurgulayan Aksoy, "Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bilboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir. Bilboardlar belediyenin sorumluluk alanında değil. Şayet böyle bir olay olmuşsa da muhatap ihaleyi kazanan firmadır" ifadelerini kullandı.

İlçe merkezindeki bir bilboardda, Fransa'nın başkenti Paris'teki haftalık mizah dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı düzenleyen teröristleri övücü nitelikte yer alan ilan, sosyal medyada büyük tepki çekmişti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da, Paris'teki Terör Saldırılarıyla İlgili İlan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement