Tatvan'da Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Sertifika Töreni

Tatvan\'da Sertifika Töreni

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı organizasyonuyla düzenlenen iki aşamalı Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) eğitimini başarıyla tamamlayan proje görevlilerine sertifikaları verildi.

15.05.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı organizasyonuyla düzenlenen iki aşamalı Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) eğitimini başarıyla tamamlayan proje görevlilerine sertifikaları verildi.

Tatvan Kaymakamlığı, Proje Koordinasyon Merkezi'nde bir gün devam eden eğitimler neticesinde nisan ayında yapılan ilk aşamada verilen teorik eğitimler, eğitimin ikinci aşamasında ise pratiğe dökülerek uygulamalı olarak yapıldı. Proje kavramının A'dan Z'ye ele alındığı eğitimlerde, teorik anlatımların yanı sıra uygulamalı çalışmaları da başarıyla tamamlayan 12 proje görevlisine İlçe Kaymakamı Murat Erkan tarafından sertifikaları verildi. Proje ekibinin düzenlenen eğitim süresi boyunca; proje kavramı, proje döngüsü yönetimi, hedef kitle analizi, sorun analizi, strateji analizi, paydaş analizi, izleme değerlendirme, sürdürülebilirlik ve projenin amacı gibi konularda teorik ve uygulamalı eğitim aldığını belirten Kaymakam Erkan, proje döngüsü yönetimi eğitiminin başarıyla tamamlandığını söyledi. Verilen eğitimin önemine vurgu yapan Erkan, verilen eğitim sayesinde proje ekibinin bundan sonra Tatvan adına güzel projelere imza atacağını ifade etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement