Tatvan'da Sydv'nin Ramazan Yardımları - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Sydv'nin Ramazan Yardımları

Tatvan İlçe Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ramazan ayı münasebetiyle belirlenen ihtiyaç sahibi bin 100 aileye gıda yardımı yapılacak.

23.06.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan İlçe Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ramazan ayı münasebetiyle belirlenen ihtiyaç sahibi bin 100 aileye gıda yardımı yapılacak.

Yapılan yardım organizasyonuyla ilçe merkezindeki 22 mahalle ve ilçeye bağlı 56 köyde ihtiyaç sahibi olan bin 100 aile için hazırlanan gıda paketleri, SYDV personellerince ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırılacak.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan,  yaptığı açıklamada, vakıfta dosyası bulunan bin 100 ihtiyaç sahibi aileye, ramazan dolayısıyla gıda malzemesi dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Erkan, şöyle konuştu;

"Tatvan'da devletimizin SYDV aracılığıyla sağladığı imkanları, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmak için vakıf personellerimizle titizlikle çalışıyoruz. Ramazan öncesinde SYDV personellerinin ve mahalle muhtarlarının çalışmaları sonucu, ilçe genelinde fakir ve yardıma muhtaç ailelerinin tespitini yapmıştık. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan yardımı olarak vakıfta dosyası bulunan ihtiyaç sahibi ailelere, gıda yardımında bulunuyoruz. Tespit edilen 22 mahalle ve 56 köyümüzdeki ihtiyaç sahibi bin 100 aileye, gıda yardımları evlerine kadar ulaştırılıyor. Biz yaşlısı, genci, büyüğü, küçüğü demeden her kesimden insanımıza yardımda bulunma çabasındayız."

Devletin her zaman olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadığını ifade eden Erkan, sosyal devlet olmanın gereği olarak sürdürdükleri yardım faaliyetlerinin, bundan sonra ki süreçte de aynı hassasiyetle devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Sydv'nin Ramazan Yardımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement