Tatvan'da Toplantı Alanı ve Yürüyüş Güzergahı Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Toplantı Alanı ve Yürüyüş Güzergahı Belirlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, 2015 yılı için toplantı alanı ve gösteri yürüyüşü güzergahları belirlendi.

21.01.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, 2015 yılı için toplantı alanı ve gösteri yürüyüşü güzergahları belirlendi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6'ncı maddesi ve aynı kanunun yürütülmesine dair yönetmeliğin 3'üncü maddesinde geçen hükümler doğrultusunda, ilçede toplanma yerinin Cumhuriyet Caddesi Yaşam Alışveriş Merkezi arkasındaki Rus Pazarına bitişik olan otopark önü olarak belirlendiği belirtildi.

Yürüyüş güzergahı olarak aynı güzergahtan başlayıp Van istikametine doğru Hal Caddesi'ni takiben Fuar Alanı'nın girişine kadar olan caddenin, miting alanı olarak da Tatvan Fuar Alanı'nın giriş kısmındaki bölümün belirlendiği ifade edilen açıklamada, alternatif toplanma yerinin İlçe Devlet Hastanesi ek hizmet binası yanındaki boş alanın, alternatif yürüyüş güzergahının devlet hastanesi ek hizmet binası yanındaki boş alandan başlayarak Van istikametine doğru Göl Caddesi'ni takiben Fuar Alanı'na kadar olan kısımın, alternatif miting alanının ise Tatvan Fuar Alanı altındaki boş arazinin belirlendiği kaydedildi.

Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan ve kiralanması düşünülen bilboardlar ile üst geçitlere afiş ve pankart asılmasının da kaymakamlığın 16 Ocak tarihli oluru ile uygun görüldüğü bildirildi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Toplantı Alanı ve Yürüyüş Güzergahı Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement