Tatvan Esnafı Yurt Dışındaki Fuarlara Katılacak - Son Dakika
Yerel

Tatvan Esnafı Yurt Dışındaki Fuarlara Katılacak

Tatvan Esnafı Yurt Dışındaki Fuarlara Katılacak

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile Premier Turizm Sanayi Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB destekli yapılan sözleşmeyle, odaya kayıtlı esnafa yurt dışındaki fuarlara katılma imkanı sağlandı.

04.08.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile Premier Turizm Sanayi Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB destekli yapılan sözleşmeyle, odaya kayıtlı esnafa yurt dışındaki fuarlara katılma imkanı sağlandı.

TESO Başkanı Emrullah Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt dışındaki fuar gezilerinin yüzde 60'ının KOSGEB tarafından desteklendiğini söyledi.

Üyelerinden yurt dışındaki fuarlara katılmak isteyenlerin, odalarına kayıt yaptırması gerektiğini ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"KOSGEB tarafından desteklenen yurt dışı fuar gezileri için, Premier Turizm A.Ş. ile yaptığımız protokol sözleşmesi gereği, odamıza kayıtlı üyelerimiz yurt dışındaki fuarlara katılma imkanına sahip olacak. Katılmak isteyenler geniş bilgi almak ve kayıt yaptırmak için odamıza müracaat edebilir. Yurt dışında yapılan ticareti ve oralardaki yaşam standartlarını esnafımızın da görmesini sağlayacağız."

Yurt dışı gezilerinde öncelikli olarak Avrupa ülkelerine tur düzenleyeceklerini  belirten Premier Turizm A.Ş. Genel Müdürü Tolga Dinç ise Avrupa ülkeleri gezisi sonrası dünyadaki diğer ülkelere de tur düzenleyeceklerini kaydetti.

Dinç, "Bu protokol sözleşmemiz gereği, tur organizasyonumuz 36 ay sürecek. Esnaflar bu sürede müracaatlarını TESO'ya yaptırabilir. Her bir tur 5 ile 10 gün arasında sürecek" diye konuştu. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan Esnafı Yurt Dışındaki Fuarlara Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement