Tatvan Gb İçin İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tatvan Gb İçin İstişare Toplantısı

Tatvan Gb İçin İstişare Toplantısı

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği (GB) Spor Kulübü için istişare toplantısı yapıldı.

12.12.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği (GB) Spor Kulübü için istişare toplantısı yapıldı.

Tatvan GB Spor'un toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısında, Tatvan GB'nin yaşadığı sıkıntılar ele alınarak başarısı için neler yapılabileceği konusunda istişare edildi. Düzenlenen istişare toplantısında konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, "İlçemizi BAL'da en iyi şekilde temsil eden Tatvan GB, bu sene yakaladığı havayla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteriyor. Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu topluluğuna sahip bir takım. Birbiriyle bu kadar kaynaşan, arkadaşlık ilişkilerinin bu kadar üst düzeyde olduğu bir takım oluşturmak çok zordur. Ama Tatvan GB bu sene böyle bir takım oluşturmuş. Bize de düşen Tatvan'ımızı BAL'da başarılı bir şekilde temsil eden takımımıza elimizden gelen tüm desteği sunmaktır. Belediyemizle, STK'larımızla, iş adamlarımızla, halkımızla beraber takımımızın tüm sıkıntılarını halledeceğiz" dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, Tatvan GB Kulüp yetkililerini kutladığını belirterek, "Benim geçen sene gördüğüm takım ile bu sene izlediğim takım arasında inanılmaz bir fark var. Bu sene futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğa inanmış. Maçların 90 dakikasında mücadeleci ruhunu ortaya koyan bir takım var. Bize düşen bu takımın sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır. Tüm imkanlarımızla takımımızın ve Tatvan gençliğinin yanında olacağız" diye konuştu.

Tatvan GB Başkanı Muhsin Obalı da, hedeflerinin bu yıl ligi şampiyon olarak tamamlayarak 3. Lig'e çıkmak olduğunu ifade etti. Takım olarak şimdiye kadar çok zor şartlarda önemli başarılara imza attıklarını, imza atılan bu başarılarda gerek Tatvan Kaymakamlığı'nın, gerek Tatvan Belediyesi'nin ve gerekse iş adamları ve STK'ların büyük payları bulunduğunu kaydeden Başkan Obalı, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu takım başarılı olacaksa ancak her kesimin desteğiyle gerçekleşebilir. Bu vesile ile bizler her kesimden maddi ve manevi destek bekliyoruz. Çünkü bu takım gerçekten hayalini bile kuramayacağımız başarılara imza atabilecek bir takımdır. Bu yüzden takımın desteklenmesi ve taraftar desteğiyle biz bu takımı 3. Lig'e çıkaracağımıza inanıyoruz. İnşallah sezon sonunda da ipi göğüsleyen taraf olarak bir sonraki sezon takımımızı 3. Lig'de göreceğiz" şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan Gb İçin İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement