Tatvan - Polis Lojmanlarına Yapılan Roketatarlı Saldırı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Tatvan - Polis Lojmanlarına Yapılan Roketatarlı Saldırı Güvenlik Kamerasında

Tatvan - Polis Lojmanlarına Yapılan Roketatarlı Saldırı Güvenlik Kamerasında

Dha Yurt: Polis lojmanlarına yapılan roketatarlı saldırı güvenlik kamerasında SALDIRI ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARINDA Bitlis'in Tatvan İlcesi'nde gece polis lojmalarına yapılan roketatarlı saldırı bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

27.07.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Yurt: Polis lojmanlarına yapılan roketatarlı saldırı güvenlik kamerasında

SALDIRI ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARINDA

Bitlis'in Tatvan İlcesi'nde gece polis lojmalarına yapılan roketatarlı saldırı bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde lojmanlara saldırının 3 kişi tarafından yapıldığı görülüyor.

Tatvan'ın Kültür Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarının güvenliğini sağlayan nöbetçi kulubesine yönelik roketatarlı saldırı, gece saat 00.00'da gerçekleştirildi. Salarıda ölen ve yaralanan olmazken, polis çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırıyı yapanların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ederken, bir iş yerine ait güvenlik kamerası da yaşananları kaydetti.

Lojmanların bulunduğu caddeye yürüyerek gelen 3 kişiden biri elindeki roketatala önce polis kulubesini bulunduğu yöne doğru ateş ediyor. Ardından da yanında bulunan ve yanlarında uzun namlulu silah bulunan 2 kişi de yine aynı yöne doğru ateş etmeye başlıyor. Kısa süreli ateşin ardından silahlı 3 kişi olay yerinden uzaklaşıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tatvan - Polis Lojmanlarına Yapılan Roketatarlı Saldırı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement