Tatvan, Uluslararası İzmir Fuarı'nda Her Yönüyle Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Tatvan, Uluslararası İzmir Fuarı'nda Her Yönüyle Tanıtıldı

Tatvan, Uluslararası İzmir Fuarı\'nda Her Yönüyle Tanıtıldı

Bitlis’in Tatvan ilçesi İzmir’de düzenlenen ve 10 gün devam eden 83. Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı’nda her yönüyle tanıtıldı.

07.09.2014 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesi İzmir'de düzenlenen ve 10 gün devam eden 83. Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı'nda her yönüyle tanıtıldı. 29 Ağustos'ta start alan İzmir Fuarı bugün itibariyle sona erdi.

Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının iş birliği ile katılım sağlanan "Uluslararası 83. İzmir Enternasyonal Fuarı"nda 10 gün boyunca ilçenin yemeği, kültürü, tarihi, turizmi, ticareti ve bilinmeyen diğer yönleri tanıtıldı.

Ekip olarak 10 gün boyunca Tatvan'ı en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, fuarın sona ermesiyle birlikte Tatvanlılar olarak İzmir'de güzel bir intiba bıraktıklarına inandıklarını söyledi.

Tatvan'ın zaten her geçen gün geliştiğini ve gelişmeye devam edeceğini kaydeden Erkan, bu tür uluslararası fuarların da bu tanıtımlara büyük katkı sağladığını vurguladı.

İzmir'deki 10 günlük tanıtım fuarında Tatvan'ın sofrasını, kültürü, tarihi, turizmi, ticareti ve bilinmeyen diğer birçok yönlerini tanıttıklarını kaydeden Erkan, "Bu süre zarfında bizleri İzmir'de yalnız bırakmayan başta hemşehrilerimize, İzmir'de bulunan derneklerimize, İzmirlilere, ziyaretçilerimize ve en önemlisi ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"İZMİR'DE TATVAN İNSANINI TANITTIK"

İzmir'de her şeyden önce Tatvan insanını tanıttıklarını ifade eden Erkan şöyle konuştu: "Güzel Tatvan'ımızın gerçekten büyük bir potansiyeli var. Biz de ekibimizle tanıtmaya çalıştık. Tatvan'ın mevcut potansiyelinin yüzde 20'lik kısmı biliniyor. Geriye kalan yüzde 80'lik kısımdaki potansiyel ise bu tür fuarlar sayesinde tanınacak, bilinecek. Burada yapılan tanıtımlarında altını doldurarak ilçemizi her yönüyle tanıtmak istiyoruz. Tanıtımları kalıcı hale getirmemiz lazım. 10 gün bu nedenle burada güç birliği yaparak tanıtıma dört bir koldan destek veriyoruz. Tanıtım ve pazarlama üretimin önüne geçti. Dediğim gibi en önemli tanıtım insan tanıtımı. Bu fuarda da bizlerin bu tanıtımı en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Tanıtımlarımız İzmir'le sınırlı kalmayacaktır. Önümüzde İstanbul'da düzenlemeyi planladığımız İstanbul'daki tanıtım günleri var. Bunun içinde zaten alt yapımız ve ekibimiz hazır. İnşallah tarih netleştiği zaman İstanbul'da da ilçemize her yönüyle tanıtarak tanıtım atağımıza devam edeceğiz."

"HEDEF ANTALYA EXPO 2016 TURİZM FUARI"

Tatvan'ın tanıtımlarının artık belli yerlerle sınırlı kalmayacağını vurgulayan Kaymakam Murat Erkan, en büyük hedeflerinin Tatvan olarak Dünya Turizm Fuarı olan ve Türkiye'de ilk defa Antalya'da yapılacak olan "Antalya Expo 2016 Turizm Fuarı"na katılmak olduğunu sözlerine ekledi.

Tatvan standını ziyaret edenler ise, Tatvan'ı tekrar İzmir'de görmek istediklerini ifade ettiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan, Uluslararası İzmir Fuarı'nda Her Yönüyle Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement