Tatvanlılar İzmir'de Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tatvanlılar İzmir'de Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Tatvanlılar İzmir\'de Kahvaltıda Bir Araya Geldi

83. Uluslararası İzmir Enternasyonal fuarında Bitlis’in Tatvan ilçesini tanıtmak üzere İzmir’de bulunan Tatvan ekibi, Karabağlar Bitlis İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİSYAD) tarafından düzenlenen kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldiler.

04.09.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

83. Uluslararası İzmir Enternasyonal fuarında Bitlis'in Tatvan ilçesini tanıtmak üzere İzmir'de bulunan Tatvan ekibi, Karabağlar Bitlis İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİSYAD) tarafından düzenlenen kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldiler.

Merkeze bağlı Çiçekli köyünde düzenlenen kahvaltıda, Tatvanlıları ağırlayan BİSYAD Derneği, hemşehrileriyle hem hasret giderdi, hem de eski günleri yad etti. Burada bir konuşma yapan BİSYAD Başkanı Mustafa Çağlar, İzmir'de hemşehrilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. BİSYAD olarak İzmir'de güzel ilçelerini tanıtmakla kalmayıp, hemşehrilerinin iyi ve kötü günlerinde her daim yanlarında olduğunu ifade eden Çağlar, "Bugün ikinci memleketimiz olan İzmir'de Tatvanlı kardeşlerimizi ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bizim gözümüzde tüten güzel memleketimizi birkaç günlüğüne de olsa, İzmir'e taşıyarak bizim memleket özlemimizi bir nebze olsun gideren yetkilerimize, canı gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ise ilgi, alaka ve nazik davetlerinden ötürü BİSYAD Derneği'ne teşekkür etti. İzmir'de bulunan hemşehrileri sayesinde bu ilde yabancılık çekmediklerini kaydeden Kaymakam Erkan, İzmir'deki hemşehrilerinin her gün Tatvan'ı en güzel şekilde tanıttığına olan inancının sonsuz olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından BİSYAD Başkanı Çağlar, Kaymakam Erkan'a İzmir'in saatli heykelini hediye etti. Tatvanlılar, kahvaltıdan sonra halay çekmeyi de ihmal etmedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvanlılar İzmir'de Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement