Tav, Güvenlik Personelinin Üniformalarını Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

Tav, Güvenlik Personelinin Üniformalarını Değiştirdi

Tav, Güvenlik Personelinin Üniformalarını Değiştirdi

TAV havalimanlarının iştiraki TAV Özel Güvenlik’in Uçak Özel Güvenlik Biriminde çalışan personelin kıyafeti değişti.

15.04.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TAV havalimanlarının iştiraki TAV Özel Güvenlik'in Uçak Özel Güvenlik Biriminde çalışan personelin kıyafeti değişti. Uçak Özel Güvenlik Birimi, Nisan ayı itibariyle yeni kıyafetleriyle çalışmaya başladı.

TAV havalimanlarının iştiraki TAV Özel Güvenlik'in Uçak Özel Güvenlik Birimi'nde çalışan personelin kıyafetleri değişti. Atatürk havalimanında Air France, Mısır Havayolları, KLM Havayolları, Türkmenistan Havayolları başta olmak üzere çok sayıda hava yolu şirketine kontuar düzeni, check-in, yolcu mülakatı, uçak altı güvenliği, şut altı bagaj güvenliği gibi hizmetler sunan Uçak Özel Güvenlik Birimi, Nisan ayı itibariyle yeni kıyafetleriyle çalışmaya başladı. TAV Özel Güvenlik'in 3 bin 500'den fazla çalışanı bulunuyor ve 50'nin üzerinde personel Uçak Özel Güvenlik Biriminde hizmet veriyor. Şirket, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğünden almış olduğu Havaalanları Yer Hizmetleri C. Grubu Çalışma Ruhsatı kapsamında 2013 yılından bugüne Atatürk havalimanında Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetim faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda check-in ve gate güvenlik faaliyetleri, yolcu belgelerinin kontrolü, yolcu mülakatı, uçak arama, uçak koruma, ikram, temizlik ve kargo güvenliği, uçak altı bagajın aranması ve korunması, değerli eşya taşıma gibi daha birçok alanda hava yollarının taleplerine yönelik güvenlik hizmeti veriyor. Ayrıca, K-9 patlayıcı tespit köpeği ile aktif koruma ve güvenlik hizmetlerine devam ediliyor.

TAV Özel Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan, TAV Özel Güvenlik olarak, havacılık güvenliği alanında uluslararası standartlarda hizmet sunduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bu kapsamda Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetim faaliyetleri de gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetler yürütülürken günün şartlarına uygun olarak hem kullanılan cihazların modernizasyonunu önemsiyor hem de personelimizin görev bilincinin yükseltilmesine yönelik eğitim veriyoruz. Bununla birlikte, personelimizin moral ve motivasyonları ile giyim ve teçhizatlarına dikkat ediyoruz. Bu kapsamda giyim sektörünün önde gelen kuruluşlarıyla yapılan tasarım çalışmaları sonucunda kurumsal duruşumuza uygun şık ve modern kıyafetleri Uçak Özel Güvenlik Birimi personelimizin kullanımına sunduk. Yeni kıyafetler hakkında çalışanlarımız ve müşterilerimizden olumlu yorum almaktan çok memnunuz."

TAV HAVALİMANLARI HAKKINDA

Dünyanın önde gelen havalimanı işletmecileri arasında yer alan TAV havalimanları, bağlı ortaklıkları ve iştirakleriyle birlikte, Türkiye'de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Gazipaşa Alanya havalimanlarını işletiyor. TAV yurt dışında ise Gürcistan'ın Tiflis ve Batum, Tunus'un Monastır ve Enfidha-Hammamet, Makedonya'nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan'ın Medine ve Hırvatistan'ın Zagreb havalimanında faaliyet gösteriyor. Holding, duty free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilişim, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Bu çerçevede TAV havalimanları, Letonya'nın Riga havalimanında da duty free, yiyecek içecek ve diğer ticari alanların işletmesini gerçekleştiriyor. Şirket iştirakleriyle birlikte 2015'te 780 bin uçak seferine ve 102 milyondan fazla yolcuya hizmet sundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tav, Güvenlik Personelinin Üniformalarını Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak
    19:51 TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak

    Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mide ilaçlarına ilişkin kararıyla ilgili, 'Tasarruf amacı ile yapıldığı iddia edilen bu uygulamalar, eşdeğer ilaç uygulamasını, dolayısıyla da eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak yanlış uygulamalardır' dedi.


Advertisement