Tav Passport Kart Şimdi de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda - Son Dakika
Ekonomi

Tav Passport Kart Şimdi de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda

Havalimanlarında yolculara çeşitli ayrıcalıklar sunan TAV Passport Kart artık İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da hizmet veriyor.

24.02.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havalimanlarında yolculara çeşitli ayrıcalıklar sunan TAV Passport Kart artık İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da hizmet veriyor.

Şirket açıklamasına göre, TAV İşletme Hizmetleri'nin ürünü olan ve havalimanlarından yapılan seyahatlerde; güvenlik noktalarında ve pasaport geçişlerinde hızlı geçişler, ücretsiz lounge kullanımı, ücretsiz otopark ve vale, duty free ve restoranlarda indirimler ve özel şoförlü transfer gibi birçok ayrıcalığı içeren hizmetler sunan TAV Passport Kart, 23 Şubat itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda da hizmet vermeye başladı.

TAV Passport üyeleri artık İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirdikleri seyahatlerde de güvenlik ve pasaport kontrolünde hızlı geçişten ve özel yolcu salonu kullanma ayrıcalığından faydalanabilecek.

TAV Passport Kart ayrıcalıkları Türkiye'de İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes, Ankara Esenboğa ve Milas- Bodrum havalimanlarında yer alıyor.

TAV Passport Üyelik Programı, "Classic", "Plus" ve "Edition" olmak üzere üç farklı segmentte üyelerine hizmet veriyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tav Passport Kart Şimdi de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement