Tavak'tan Togar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tavak'tan Togar'a Ziyaret

Tavak\'tan Togar\'a Ziyaret

Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Genel Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen ve Karadeniz Bölge Temsilcisi Vedat Altınsoy Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret etti.

14.10.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Genel Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen ve Karadeniz Bölge Temsilcisi Vedat Altınsoy Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret etti.

Tekkeköy'ün hem sanayi hem tarım hem de tarih ve tanıtım potansiyeli ile gelişmesine katkı sağlamak, tüm dünyaya tanıtmak için proje, plan ve çalışmalar yaptıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Özellikle lojistik alanda ve de bölgenin en büyük üçüncü tarım ovalarına sahip Tekkeköy'de yeni yatırım alanları oluşturacağız. Bu büyük arazide 350 bin kişinin yaşayacağı yeni bir yaşam alanı oluşacak. Tekkeköy sanayi, turizm, kültür, tarım ve tarihi özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran Samsun'un en önemli ilçesidir. Biz de bu avantajları kullanarak ilçemizin adını dünyaya duyuracağız. Bu anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi.

Prof. Dr. Faruk Şen ise, "Tekkeköy'ün tanıtıma ihtiyacı olduğunu vakıf-belediye işbirliği ile tanıtımın yanı sıra ilçeye bir yüksekokulu ilçeye kazandırabilecek enerji ve heyecanı görüyorum. Sizlerdeki bu enerji beni de heyecanlandırdı. Ülkemizde ve Almanya'da Tekkeköy'ün tanıtımı için gerekli çalışmaları birlikte yürütme konusunda her zaman yanınızda olacağız. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ziyaret anısına Prof Dr. Faruk Şen'e bir hediye takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavak'tan Togar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement