Tavşanlı Çevre Yolu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı Çevre Yolu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

Tavşanlı Çevre Yolu\'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

Emet kavşağı olarak bilinen alanda kırmızı ışığa yakalanmamak isteyen kamyon sürücüsü önünde aniden duran bir başka kamyona arkadan çarptı.

18.02.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emet kavşağı olarak bilinen alanda kırmızı ışığa yakalanmamak isteyen kamyon sürücüsü önünde aniden duran bir başka kamyona arkadan çarptı. Kazada, hafif yaralanan bir kişi hastanede tedavi edildi.

Tavşanlı- Kütahya karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Emet Kavşağı olarak bilinen bölgede meydana gelen kazada iki kamyonun çarpışması sonrası kısa süreli panik yaşandı. Sultan AVM önünde ki kazada kırmızı ışığa yakalanmamak isteyen bir sürücü hızını arttırınca önünde duran kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyon sürücüsü hafif yaralanırken olay yerine gelen ambulansla Acil Servise kaldırıldı. Işıklı kavşakta meydana gelen bu kaza kamyon sürücülerinin hız limitlerine uymadığı yönünde tepkilere neden oldu. Vatandaşlar yolda seyir halinde ki kamyon sürücülerinin kırmızı ışıkta durmamak için normal süratlerinin üzerine çıktıklarını bu durumunda karayolunda tehlikeye neden olduğunu söylüyor.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı Çevre Yolu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement