Tavşanlı'da 5 Hafız İçin Mezuniyet Töreni Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da 5 Hafız İçin Mezuniyet Töreni Düzenlenecek

Tavşanlı\'da 5 Hafız İçin Mezuniyet Töreni Düzenlenecek

Eğitim sisteminin değişmesinden sonra erkek öğrenci sayısı artmaya başlayan Kavaklı Kur’an Kursu beş öğrenci için mezuniyet töreni düzenleyecek.

14.04.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim sisteminin değişmesinden sonra erkek öğrenci sayısı artmaya başlayan Kavaklı Kur'an Kursu beş öğrenci için mezuniyet töreni düzenleyecek. Bu akşam Kültür Sarayı'nda düzenlenecek programda Türkiye'nin takdirini toplayan önemli isimler Kur'an tilavetleriyle Tavşanlı'ya unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Kavaklı Kur'an Kursu bu akşam (Pazartesi) saat 20: 00'de Tavşanlı halkına Kur'an ziyafeti sunacak. Geçmiş yıllarda kız öğrencilerin elde etmiş olduğu Dünya dereceleriyle gurur duyduklarını belirten kurum müdürü İsmail Dinç, erkek öğrenci konusunda ki sıkıntıların da her geçen yıl azaldığını söyledi.

Tavşanlı'nın köklü kurumlarından birisi olduklarını ifade eden İsmail Dinç, sekiz öğrencilerinin mukabele okuma noktasına geldiklerini, bu öğrencilerden 5'i için hafızlık merasimi düzenleyeceklerini kaydetti. Dinç, "Geçtiğimiz yıllarda erkek öğrenci potansiyeli konusunda sıkıntılarımız vardı. Kızlarımız başarıdan başarıya koştu. Onlarla gurur duyuyoruz. Maalesef 2000'li yıllardan sonra öğrenci bulmakta zorlandık. Bu sıkıntılar aşılıyor. Bugün 5, yarın 15 olur ama hafız sayımız artacaktır. Bu yıl beş öğrencimiz sınava girecek. Bu akşam Kültür Sarayı'nda bir merasim düzenlemek istedik. Ankara'dan Davut Kaya, Şükrü Şükrü, İstanbul Eminönü Cami'nde görev yapan Tavşanlılı hafızımız Ferruh Uşluer hocamız Tavşanlılılara Kur'an ziyafeti sunacak. Bu akşam saat 20: 00'de başlayacak programımıza tüm halkımızı davet ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da 5 Hafız İçin Mezuniyet Töreni Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement