Tavşanlı'da AK Parti Adayları Netleşiyor - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da AK Parti Adayları Netleşiyor

Tavşanlı\'da AK Parti Adayları Netleşiyor

AK Parti Tavşanlı İlçe Mehmet Demir, Kuruçay, Balıköy, Tepecik ve Tunçbilek adaylarının netleştiğini söyledi.

31.01.2014 11:54  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tavşanlı İlçe Mehmet Demir, Kuruçay, Balıköy, Tepecik ve Tunçbilek adaylarının netleştiğini söyleyerek Tavşanlı Belediye Başkanlığı için hafta sonunu işaret etti. Demir, "Önümüzdeki hafta Tavşanlı adayımız netleşecektir. Bizler de teşkilat olarak koordinasyon toplantılarına başlayarak seçim çalışmalarına start vereceğiz" dedi.

AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, genel merkez tarafından belde belediye başkan adaylarının açıklandığını belirterek önümüzdeki hafta sonuna kadar Tavşanlı Belediye Başkan Adayının da netlik kazanacağını söyledi. Demir, açıklamasında, adaylarının Tavşanlı'ya hayırlı olmasını dileyerek Kuruçay'da Erhan Demiray, Tepecik'te Adnan Korkmaz, Balıköy'de Ramazan Özer ve Tunçbilek'te Agah Aşkın'nın başkan adayı olarak kararlaştırıldığını bildirdi.

Aday adaylığı sürecinde çalışan ve emek harcayan partililer teşekkür eden Demir, bundan sonra da başkan adaylarının arkasında başarılı olmak için çalışacaklarını kaydetti.

Mehmet Demir, "Önümüzdeki günlerde belde teşkilatlarımızın çalışması konusunda koordinasyon toplantısı düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımıza adaylarımızı tanıtarak hizmet odaklı niyetimizi en iyi şekilde anlatmaya gayret edeceğiz. En önemli konu Tavşanlı Belediye Başkanlığı konusudur. Şu ana kadar net bir isim yok. Önümüzdeki hafta sonunda her şeyin netleşmesini bekliyoruz. İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza start vereceğiz. Aday gösterilen arkadaşlarımıza başarılar dileyerek aday adaylarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Aday olamayan arkadaşlarımızın kendisi aday gösterilmiş gibi nefsine hakim olarak bizimle birlikte canla başla çalışacağına inanıyorum. Bizler halkımızın menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye, büyük Türkiye hedefine bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla doğru bildiklerimizden şaşmadan azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz. Seçim süreci ülkemize, Kütahya ve Tavşanlımıza hayırlar getirsin" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da AK Parti Adayları Netleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement