Tavşanlı'da Karakova Semt Sahası İçin 2 Milyon TL'lik Proje - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da Karakova Semt Sahası İçin 2 Milyon TL'lik Proje

Tavşanlı\'da Karakova Semt Sahası İçin 2 Milyon TL\'lik Proje

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ASKF temsilcileri ve ilçede faaliyet yürüten spor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

28.03.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ASKF temsilcileri ve ilçede faaliyet yürüten spor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi. Amatör sporun güçlenmesi adına ellerinden gelen desteği hiç bir beklenti olmaksızın sağlayacaklarını ifade eden Güler, Karakova Semt Sahalarının modernleştirilmesi için de 2 milyon TL'lik proje hazırladıklarını söyledi.

Bu arada geçtiğimiz aylarda görevine başlayan İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp'e de teşekkür eden Mustafa Güler, büyük bir boşluğun ortadan kalktığını, Demiralp'in canla başla çalışarak Tavşanlı sporuna katkı sağlamaya uğraştığını kaydetti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür eden kulüp başkanları da hakem hatalarından şikayet ederek Kütahya ASKF yönetiminin merkez kulüplerini kolladığını, her maça 1-0 mağlup başlamaktan bıktıklarını söyledi. Tavşanlı lobisinin güçlendirilmesi gerektiğini kaydeden başkanlar, Mustafa Güler ve Mehmet Demiralp başta olmak üzere milletvekili aday adaylarından da bu konuda destek istedi.

ASKF Temsilcisi Celalettin Altay ise amatör spora katkıda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, başta olmak üzere Basın Yayın Müdürü Aziz Solmaz ve gazetecilere teşekkür etti. Atay, yanlarında getirdikleri plaket ve teşekkür belgelerini takdim ederek Tavşanlı'da ki tüm kulüplere başarılar diledi.

Bu arada toplantı sonrasında istişarelerde bulunan kulüp başkanlarına hitap eden İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp'te gençlik vurgusu yaparak tesislerin tamamlanmasından sonra başkanlardan destek istedi. Tavşanlı'da ki potansiyeli yeterince kullanamadıklarını söyleyen Demiralp " Bildiğiniz üzere ilçemizde yapımına başlanan spor salonlarımız var. Ada Stadyumunda da salonlarımız olacak. Birçok branşta gençlerimizi, çocuklarımızı sporla buluşturmak ve milli sporcu yetiştirmek istiyoruz. Sizlerde den de destek beklemekteyiz. Biz birlik ve beraberliğimizi tesis edebilirsek Bölgemiz ve Türkiye, Tavşanlı'nın ismini sık sık duyacaktır" dedi. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da Karakova Semt Sahası İçin 2 Milyon TL'lik Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement