Tavşanlı'da 'Yan Baktın' Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Tavşanlı'da 'Yan Baktın' Cinayeti

Tavşanlı\'da \'Yan Baktın\' Cinayeti

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, tartıştığı kişi tarafından bıçakla kalbinden yaralanan genç, kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetti.

26.07.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, tartıştığı kişi tarafından bıçakla kalbinden yaralanan genç, kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde Ada Mahallesinde meydana geldi. Ada mesire yerinde arkadaşlarıyla piknik yapan Osman Gökduman (18), mangal kömürü almaya giderken stadyum önünde tanımadığı 14 yaşındaki M.G. ve aynı yaştaki A.Ö. ile karşılaştı. Kasten yaralama ve hırsızlık dosyası bulunan M.G. (14) ile arkadaşı A.Ö. (14), yolda yürüyen Osman Gökduman ile "yan bakma" meselesi yüzünden tartıştı. Daha sonra M.G., cebinden çıkardığı bıçakla Osman Gökduman'ın kalbine yakın yerden yaralayarak kaçtı. Gencin yaralandığını gören vatandaşlar, polis ve 112 Acil Servise haber verdi.

Olay yerine gelen polis kaçan 2 genci aramaya başladı. Bıçakla yaralanan Osman Gökduman ise Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

M.G. ve arkadaşı A.Ö. kısa sürede polis tarafından yakalanarak ifadelerinin ardından Tavşanlı Adliyesine sevk edildi.

A.Ö. serbest kalırken, M.G. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Kütahya Kapalı cezaevine gönderildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tavşanlı'da 'Yan Baktın' Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement