Tavşanlı'daki Meydan Kavgası... - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'daki Meydan Kavgası...

Tavşanlı\'daki Meydan Kavgası...

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, dün akşam 2 grup arasında çıkan ve 5 kişinin yaralandığı kavga sonrası Kaymakam Numan Hatipoğlu, açıklamalarda bulundu.

11.04.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, dün akşam 2 grup arasında çıkan ve 5 kişinin yaralandığı kavga sonrası Kaymakam Numan Hatipoğlu, açıklamalarda bulundu.

Halkın huzuru bozmaya kimsenin hakkı olamdığını dile getiren Hatipoğlu " Gençler arasında başlayan kavga büyüklere yansıdı. Emniyet güçlerimiz tedbirlerini aldı ve ilçede sükunet hakim" dedi.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, gençler arasındaki tartışmanın sosyal medya aracılığı ile bazı kesimler tarafından farklı anlamlar yüklenerek abartıldığını ifade etti.

Hatipoğlu, şöyle konuştu: "Gençler arasında ki kavga ülke genelinde farklı yansıtılmak isteniyor. Ortaya çıkan sorun karşısında bizler ortamı sakinleştirmeye çalıştık. Görüşmelerimiz olumlu geçti. Burasının bir hukuk devleti olduğunu hatırlattık. Ortada gizli faili meçhul bir olay kalmamıştır. Gruplar dağılırken orada alkol almış bir kişinin saldırısı söz konusudur. O kişi polis tarafından yakalanarak adli mercilere teslim etmiştir. Tüm vatandaşlarımız devlet karşısında eşit ve adil bir anlayışla karşılanmaktadır. Tavşanlı asayiş bakımından son derece huzurlu bir şehirdir. Bunu bozmaya çalışanların karşısında gerekli önlemleri alacağız. Dedikodular ve farklı yerlere çekme çabaları son derece yanlıştır. Halkımızın rahat olmasını istiyoruz. Emniyet güçlerimiz olaylar karşısında tedbirlerini almıştır." (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'daki Meydan Kavgası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement