Tavşanlı İş-kur Yeni Girişimciler Arıyor - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı İş-kur Yeni Girişimciler Arıyor

Tavşanlı İş-kur Yeni Girişimciler Arıyor

KUR Tavşanlı Hizmet Merkezi, yeni girişimci adayları yetiştirmek üzere çeşitli kamu kurumu ve meslek kuruluşları ile işbirliği protokolleri imzaladı.

05.08.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İŞ-KUR Tavşanlı Hizmet Merkezi, yeni girişimci adayları yetiştirmek üzere çeşitli kamu kurumu ve meslek kuruluşları ile işbirliği protokolleri imzaladı.

Domaniç ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile 25 kişilik, yine Tavşanlı ilçesinde Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarları Odası ile 25 kişilik olmak üzere toplam 50 yeni girişimci adayı İŞ-KUR ve KOSGEB 'in gözetiminde eğitime alınacak.

70 saat süreli uygulamalı girişimcilik eğitim programları; 20 Ağustosta başlayacak ve 31 Ağustosta sona erecektir. 10 gün süreli programlara katılım için başvuruların İŞ-KUR Tavşanlı Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden İŞKUR internet üyelikleri girişi üzerinden yapılması gerektiği belirtildi.

Tavşanlı ilçesinde düzenlenecek uygulamalı girişimcilik eğitim programı seçme gün ve saati Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarları Odası 'nda 07.08.2015 Saat: 10: 00 da başlayacaktır. Domaniç ilçesindeki düzenlenecek uygulamalı girişimcilik eğitim programı seçme gün ve saati ise Domaniç Belediyesi Konferans Salonu 'nda 10.08.2015 Saat: 09: 30 'da başlayacaktır. Eğitim programlarını tamamlayan katılımcılara; İŞKUR ve KOSGEB onaylı Katılım Belgesi verilecektir. Katılım Belgesi almaya hak kazanan girişimci adayları; KOSGEB 'in 30 bin TL hibe ve 70 bin TL kredi destek programlarına başvurabilecek.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programına katılacak adaylarda; İŞKUR'a kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, girişimcilik programından daha önce yararlanmamış olmak ve son 6 ay içinde her hangi bir İŞKUR kurs/programına katılmamış olmak şartları aranmaktadır.

Katılmak isteyenlerin seçme tarih ve saatinde seçme yerinde hazır bulunmaları gerektiği belirtildi. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı İş-kur Yeni Girişimciler Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement