Tavşanlı'nın Kur'an Bülbülleri Yine İddialı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'nın Kur'an Bülbülleri Yine İddialı

Tavşanlı\'nın Kur\'an Bülbülleri Yine İddialı

Kur’an-ı Kerimi yüzünden güzel okuma’ yarışmasına 12 eğitim kurumunun öğrencileri katıldı.

03.04.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kur'an-ı Kerimi yüzünden güzel okuma' yarışmasına 12 eğitim kurumunun öğrencileri katıldı. Jüri ise birincileri belirlemekte güçlük çekti. Kavaklı Kuran Kursu'ndan Merve Temel ve Mülayim Cami Kuran Kursu'ndan Ayşe Başlı 21 Nisan'da il birinciliği için performanslarını sergileyecek.

Tavşanlı'da Kur' an Kursları'nda eğitim gören 18 yaş altı ve 18 yaş üstü bayan öğrenciler arasında 'Kur'an-ı Kerimi yüzünden güzel okuma' yarışması düzenlendi. Tavşanlı Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya 12 Kuran Kursu'nun öğrencileri katıldı. Bu rakam Kütahya merkezde 7 eğitim kurumunun katılım gösterdiği yarışmada önemli bir not olarak göze çarptı ve Tavşanlı'da ki eğitim seviyesinin durumunu ortaya koydu.

Hemen hemen tüm yarışmalarda Türkiye ve Dünya çapında dereceler elde ederek Kütahya'nın gururu olan Kuran Kursları'mız bu yılda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı yarışmalarda iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Tavşanlı'da ki yarışmaya Kavaklı, Fevziye Hanım, Mülayim Cami, Karakova, Orman Cami, Ayvalı, Hacıveyis, Yeniköy, Yavuz Selim, Köprücek, Merkez Yurt ve Demirköprü Cami Kuran Kursları iştirak etti. Jüri karşısına çıkarak Kur'an okuyan öğrencilerden Kavaklı Kuran Kursu öğrencisi Merve Temel 18 yaş altı, Mülayim Cami Kuran Kursu öğrencisi Ayşe Başlı ise 18 yaş üstü kategorisinde birinci olarak Kütahya'da Tavşanlı'yı temsil etmeye hak kazandı. Kütahya il birinciliği yarışmaları 21 Nisan'da gerçekleştirilecek.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'nın Kur'an Bülbülleri Yine İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement