Tavşanlı TSO Heyetinden KUTSO Meclis Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı TSO Heyetinden KUTSO Meclis Başkanına Ziyaret

Tavşanlı TSO Heyetinden KUTSO Meclis Başkanına Ziyaret

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç'ı makamında ziyaret etti.

23.04.2014 12:16  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç'ı makamında ziyaret etti.

Meclis Başkanı İlhami Aydın, Meclis Başkan Vekili Ramazan Bozkurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Özyaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kul'dan oluşan Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç'a yaptığı nezaket ziyaretinde, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ile KUTSO arasındaki iletişim ve işbirliğinin önemine vurgu yapılan ziyarette, Kütahya ve ilçeleri ile birlikte ekonomik forumu oluşturulması konusunda görüş birliğine varıldı. Ayrıca, Mayıs ayında Balıkesir ilinde yapılacak ticaret ve sanayi odaları meclis başkanları toplantısının içeriği istişare edildi. Balıkesir'in Kepsut ilçesinde istişare toplantısı düzenlenmesi için çalışma yapılmasına dair görüşüldü. Bu toplantıda, Kütahya-Balıkesir yolunun yapımı ile ilgili hususların görüşülmesi ve yerinde inceleme yapılması uygun bulundu.

Ziyarette ayrıca, tüm Türkiye'deki ticaret ve sanayi odalarının katılımı ile 2015 yılında Çanakkale'de düzenlenmesi planlanan müşterek toplantı hususunda değerlendirme yapıldı. Çanakkale Zaferi'nin 100.ncü yılı münasebetiyle, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda yapılacak olan toplantıya dair, önerilecek tarih ve konu içerikleri görüşüldü.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç'ın, ziyarette yapılan istişareler hakkında, KUTSO Yönetim Kurulu ile görüşeceğini belirtmesinin ardından, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı TSO Heyetinden KUTSO Meclis Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement