Tavşantepe, Aile Sağlığı Merkezine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Tavşantepe, Aile Sağlığı Merkezine Kavuştu

Tavşantepe, Aile Sağlığı Merkezine Kavuştu

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Tavşantepe Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

24.02.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Tavşantepe Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Tavşantepe Mahalle Konağı'nın içinde hizmet verecek olan Dr. Feyzullah İzmidi Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete resmi açıldı. Açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Sinan Öztürk, İzmit Toplum Sağlığı merkezi sorumlu Hekimi Damla Tosun, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ile çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı.

Tavşantepe mahalle sakinlerinin coşkusu içerisinde gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Doğan "size yakışır olarak yaptığımız sağlık ocağımızda size yakışır sağlık hizmetleri sunacağız. Öncelikli dileğimiz sizlerin hasta olamamasıdır. Ama sağlıkta hastalıkta insanlar içindir. Tavşantepe'mizi çok seviyoruz. Geçen 5 yıl içerisinde mahallemizi sokak sokak defalarca dolaştık. Birçok sorununu ortadan kaldırdık fakat yaşanılan her yerde ihtiyaçlar bitmediği gibi mahallemizde de yapmamız gereken hizmetlerimiz var. İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak dileğimiz sizin mutluluğunuz, huzurunuz. Yavrularımız bizden daha güzel mahallerde yaşasın, daha güzel okullarda okusun, daha güzel sağlık ocaklarında tedavi olsunlar istiyoruz. Güzel şeyler çabuk unutuluyor. Bundan 12-13 sene önce devletin parası yok diye çocuklarımıza bir menenjit, bir kızamık, bir zatürre aşısı yapılamıyordu. Hepimiz için çok üzücü bir süreçti. O dönemin başbakanı şimdi cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve gelmesiyle öncelikle bu sorunlara çözüm bulunmuştur. O yıllardan bu yıllara yağmur gibi hizmet yağıyor. Bir zamanlar işçisine maaşını veremeyen belediyeler, şimdilerde böyle güzel konaklar yapıp halkın hizmetine sunuyorlar. Ankara'da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bizlerde burada büyük mücadeleler veriyoruz. Bizde burada sizler için önemli mücadeleler veriyoruz. Bazıları var tek işi tek amacı sizlerin malında hakkında, işte biz onlarla mücadele ediyoruz. Biz göre "belediye demek milletin malı demek" inancına göre hizmetlerimizi yürütüyoruz. Kendi paramıza göstermediğimiz titizliği sizlerin parasına gösteriyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken Hak'kı Hukuku kenara bırakmıyoruz. Şehrimizde İzmit Belediyesiyle ve Belediye Başkanıyla bir kişi ya da kurum çarpışıyorsa bilin ki İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı o kişi veya kuruma karşı sizin hakkınızı, hukukunuzu koruyordur. Mutlaka bu milletin hakkına hukukuna el uzatıyordur, ona müsaade etmiyordur" şeklinde konuştu.

Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe'de Başkan Doğan'a mahallelerine sağlık merkezi kazandırdığı için teşekkür etti. Açılışın ardından mahalle konağı içerisinde hizmet verecek olan aile sağlığı merkezini dolaşan Başkan Doğan, görevli hemşireye tansiyonunu ölçtürdü. Tansiyon ölçümünde sonucun çok iyi çıkması Doğan ve beraberindekilere renkli görüntüler yaşattı. Mahalle sakinleri de Başkan Doğan'a yapılan hizmetler için hediye vererek teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşantepe, Aile Sağlığı Merkezine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement