Tayanç Ayaydın'la Görüntülenen Ecem Özkaya: Ben Evli Bir Kadınım - Son Dakika
Magazin

Tayanç Ayaydın'la Görüntülenen Ecem Özkaya: Ben Evli Bir Kadınım

Bir mekandan sabaha karşı 05.30 sıralarında oyuncu Tayaç Ayaydın'la birlikte ayrılırken görüntülenen Ecem Özkaya, muhabirlere sert tepki gösterdi.

03.05.2016 12:32  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Hayat Şarkısı" dizisinde kavuşamayan aşıkları canlandıran Ecem Özkaya ile Tayanç Ayaydın, bir mekandan sabaha karşı 05.30 sıralarında birlikte ayrılırken görüntülendi.

ÖNCE KONUŞTULAR SONRA TARTIŞTILAR

Ecem Özkaya ile Tayanç Ayaydın, sabaha karşı 05.30 sıralarında Klein isimli mekan çıkışı karanlık bir köşede başbaşa samimi bir şekilde konuşup tartışmaya başladı. İkisinin de aşırı derecede alkollü olduğu gözlenirken tartışma sonrası ikili, taksiye birlikte bindi. Bilindiği üzere Ecem Özkaya, oyuncu Mustafa Üstündağ ile evli ve yeni bir çocukları dünyaya geldi.

Tayanç Ayaydın ise Bulut Köpük isimli bir bayan ile evli ve boşanma aşamasında iken yabancı uyruklu öğretmen sevgilisi Sally Ghalayini ile nişanlandı.

"BEN EVLİ BİR KADINIM"

Aynı taksi içerisinde fotoğraflarının çekildiğini fark eden Ecem Özkaya, fotoğraflarını çeken muhabire, "Ne yaptığını zannediyorsun sen, ben evli bir kadınım, bunu yapmaya hakkın yok" diyerek, panik içerisinde yüksek sesle konuşmaya başladı.

Daha sonra araçtan çıkan Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya'yı kolundan tutarak taksiye geri bindirdi. İkili, yaklaşık yarım saat sonra bindikleri taksi ile geri dönerek, yaklaşık 200 metre ileride inip mekan içerisine geri girdi.

Kaynak: Sözcü

Tayanç Ayaydın\'la Görüntülenen Ecem Özkaya: Ben Evli Bir Kadınım

Son Dakika Magazin Tayanç Ayaydın'la Görüntülenen Ecem Özkaya: Ben Evli Bir Kadınım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • yusuf: İkinci Asena vakası 16 1 Yanıtla
  • sabaha kadar...: evlisinde sabaha doğru el oğluyla sinsi sinsi ne konuşuyon bacım 16 0 Yanıtla
  • hatice: vay yavrum vay ne güzel evlilikmiş la bu...elin herifiyle mekanda takılmalar filan 11 4 Yanıtla
  • qamill: Su basın cok buyuk yaa. Kadinin hafizasi yerine geldi evli oldugunu hatirladi. Yoksa daha cok taksiye binip inerdi 9 2 Yanıtla
  • neymar: bence sanatcilardan sadakat beklemek yanlis onlar gunu birlik takilmayi severler mezhepleri genistir....kim kime dum duma 5 1 Yanıtla
  • HAS ÇANKIRILI: Çocuğunuz var be.Utanma olacak biraz 5 0 Yanıtla
  • ahmet...: Allah şifa versin aynı haberi sürekli vermenin anlamı yok 0 0 Yanıtla

Advertisement